AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Derekarabağ Ortaokulu

Okul Tanıtımı

İlçeye uzaklık ve servis durumu nedir?

Cevap: Köyümüz ilçeye 11 km uzaklıktadır. Servis durumu öğretmen sayısına göre değişkenlik göstermekte olup şu an özel araçlar ile gelip gitmekteyiz. Personellerimiz ilçede ikamet etmekte olup geliş gidişlerde sıkıntı olmamaktadır.

Okulunuzda şube durumları nelerdir?

Cevap: Sınıflar  ortalama 15-16 kişiliktir. 5, 6, 7, 8. sınıflarda birer şube bulunmaktadır.

Hizmet puanı kaçtır?

Cevap: Zorunlu hizmet için 5 yıl olup her yıl 18 puan vermektedir. Okulun hizmet alanı 6. hizmet alanıdır.

Derekarabağ köyü hakkında bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Köyümüz Eber Gölü´nün kıyısında bulunmaktadır. Köyde kamışçılık, balıkçılık ve avcılık yapılmaktadır. Köyde okul dışında 1 sağlık ocağı, 1 cami, 2 köy kahvesi, 2 bakkal, 1 gezici bakkal bulunmaktadır.

İlçede kira durumu nedir?

Cevap: İlçede sobalı, doğalgazlı bol miktarda ev imkanı vardır. Kiralar ortalama 400-500 arasında değişmektedir.

Bolvadin nasıl bir ilçedir?

Cevap: Bolvadin Afyon´un gelişmiş ilçelerinden olup aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir ilçedir. Eskişehir ve Afyon merkeze yakınlığı bakımından da tercih edilebilecek bir ilçedir.

İletişim bilgileri nelerdir?

Cevap: Okulumuz telefon numarası: 0 272 627 10 85