AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Derekarabağ Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Ebubekir ERYILMAZ tarafından Sosyal Medyanın olumsuzlukları ve Ailenin önemi konulu Seminer düzenlenmiştir. Eğitimle ilgili diğer hususlarında aktarıldığı toplantı olumlu dileklerle sonlandırılmıştır. Konuyla ilgili resimlere galeriden ulaşabilirsiniz.

Kas

Afyon Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi Kapsamında bulunan Oku-Yorum Projesi çalışmalarımız devam ediyor. Okulumuzun bütün öğrenci ve öğretmenleri saat 13:30 ile saat 14:00 arasında kitap okuyor. Konuyla ilgili fotoğrafları Ekap başlığından ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuzda Görgü kurallarıyla ilgili Okul Müdür Vekili Ebubekir ERYILMAZ tarafından bütün ortaokul öğrencilerimize slayt sunum gösterisi ve seminer düzenlendi. Konuyla ilgili fotoğraflara EKAP-ADAP başlığından ulaşabilirsiniz